Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dierentuin in Brabant Dierenrijk Nuenen, een dagje uit

5 Shares

Een van de meest kindervriendelijke dierentuinen ligt in Nuenen! Er zijn in de dierentuin diverse speeltuinen voor de kids, van wat kleinere tot grotere kinderen. Eigenlijk zoals je in menig dierentuin niet snel zal zien. Uiteraard heeft Dierenrijk Nuenen ook nog dieren. Lees in dit blog wat je er kunt verwachten.

Speeltuinen Dierenrijk

In de speeltuinen kunnen kleintjes leren klimmen en klauteren. De grotere kinderen kunnen airtrampoline springen, heeft ze een tokkelbaan en de heuse ‘cheeta renbaan’, ben jij sneller dan de cheeta?

Voedertijden

Er zijn gedurende de dag diverse voedermomenten, ook kun je de verzorgers helpen met voeren.  Geef een haring aan een zeeleeuw, kijk uit dat je niet nat wordt gespetterd!

Dieren in dierenrijk

Dierentuin in Brabant Dierenrijk Nuenen, een dagje uit

In Dierenrijk heb je veel verschillende dieren, denk aan de ringstaartmaki, rode vari, alpaca, maar ook wolven. Een van de mooiste dieren die je in een dierentuin kunt vinden. Helaas niet in elke dierentuin aanwezig. Hier dus wel! Kijk even op de plattegrond om een goed overzicht te krijgen van de dierentuin. Kijk ook even naar de bijzondere plekken waar je kunt picknicken. Zo kun je je boterham smeren, terwijl je kijkt naar de beren.

Fotograferen in dierenrijk Nuenen

Dierentuin in Brabant Dierenrijk Nuenen, een dagje uit

In Dierenrijk Nuenen kom je langs een verscheidenheid aan dieren, enkele dieren zoals de wolven en ijsberen zitten achter glas en/of tralies, echter ook veel dierenverblijven hebben deze barrière niet. Je kunt deze dieren dan ook goed op de foto zetten. Bij verscheidene dierenverblijven staat voedselautomaten waar je voor een kleine bijdrage voedsel voor de dieren uit krijgt. Je bent niet de eerste die de dieren op deze manier voert, dus de beestjes zijn erg tam… dit zorgt voor een leuk fotomoment. Zoals in elke dierentuin heb je ook bij dierenrijk voederprestaties. Het bijwonen van voederprestaties is een van de vele tips en trucs voor dierentuinfotografie. Ben je benieuwd naar meer tips, lees dan even dit artikel. In dit artikel lees je ook informatie over andere dierentuinen.

Dierenrijk Nuenen Review

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit had gehoord van Dierenrijk, het is echter een leuke kleinschalige dierentuin. Er heerst een gemoedelijke sfeer en je hebt diverse mogelijkheden om de dieren op de foto te zetten.

Met korting naar Dierenrijk Nuenen

Voor een goedkoop dagje naar dierenrijk Nuenen kom je al snel terecht bij onder andere ING rentepunten, Jumbo of Albert Heijn acties. Vergeet ook niet om even te kijken naar vakantieveilingen.nl. Ben je benieuwd hoeveel goedkoper dit kan zijn, lees dan even dit artikel.

Praktische informatie

Hopelijk heb je voldoende informatie om je dagje uit met plezier tegemoet te gaan. Heb je nog tips, laat dit dan even achter in de reacties. Benieuwd naar meer reisblogs en/of fotografie tips, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Vergeet niet om de gratis infographic over dierentuin fotografie te downloaden. Vol met tips voor de beste ervaring!

[Best_Wordpress_Gallery id=”62″ gal_title=”Dierenpark Nuenen”]

5 Shares
Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

>

​​Gratis infographic ' Dierentuinfotografie '

5 Shares
Share
Pin5
+1
5 Shares
Share
Pin5
+1