Drie weken terug in het koude landje

Terug van weggeweest

Zo inmiddels zijn we al weer drie weken terug van weggeweest, zijn we aangepast aan de temperaturen van hier, met becak fotograferen in indonesie en dubaieen kop thee zit ik op de bank en maak ik een begin met het bewerken van mijn foto’s. Dit zijn er een kleine 3000 dus voorlopig kom ik de winter wel door. De eerste foto’s die ik tegen kom zijn die van een becak, een fietstaxi in Indonesie.

Becak

Kleine mannetjes, met gespierde kuiten waar je U tegen zegt, met de meest upgepimpte fietsen waar ze zich drie slagen voor in de rondte voor werken, zoeven ze door de smalle straatjes van Yogjakarta. Veelal passen er 2 Indonesiërs in de becak, echter deze Europese vrouwen hadden elk een eigen becak nodig. Voor slecht 3 euro werden we overal naar toe gereden, dit scheelde een hoop puffen en lopen.

Met een glimlach kijk ik naar de foto’s en worstel me door alle 3000 heen, om de belevingen up te pimpen waar nodig en ze te bundelen in een album.

Benieuwd naar andere blogs geschreven gedurende de vakantie, check de blogs!

becak fotograferen in dubai en indonesie

Gelukkig niet nodig gehad

Dank je voor je reactie!