Ervaring met Albelli

Ervaring met Albelli

Na 3000 foto’s te hebben gesorteerd en te hebben bewerkt, werd het tijd om een album te maken.
Tot een aantal maanden geleden maakte ik nog veelvuldig foto albums via de HEMA fotoservice, tot grote tevredenheid.

De fotoservice van de HEMA werkte samen met de fotoservice van Albelli, helaas is deze samenwerking gestopt, gevolg: ander software pakket en niet meer de beschikking tot de oude vertrouwde foefjes om mijn fotoalbums een ware weerspiegeling te laten zijn van de vakantie. Dus daar volgde dan toch de overstap naar … Albelli.

Albelli software

De Albelli software is erg makkelijk en gebruiksvriendelijk, je kunt standaard achtergronden toevoegen, maar ook je eigen achtergrond, symbolen, sjablonen, figuurtjes en noem het maar op worden allemaal (gratis) aangeboden. Kortom je kunt je foto album maken zoals je wilt. Zoals eigenlijk bij het maken van elk fotoalbum gaat er aardig wat tijd in zitten, zo ook bij dit fotoalbum, na enige dagen ploeteren, bewerken en verhalen tikken, zag ik toch op mijn beeldscherm een pracht van een foto album staan. Tijd om te bestellen……. Het duurde enige tijd dat het album was geupload, echter er is geen upload limit, dus de foto’s van 15 mb per stuk, konden zonder problemen worden geupload.

Het resultaat

Na enige dagen wachten, kwam daar netjes het album aan, goed en stevig verpakt, Albelli houdt je via de mail netjes op de hoogte van de te verwachten levertijd.

Het album was netjes gebonden, mooi glanzend papier, de foto’s vertoonde geen korrel of vervelende pixels, de foto’s kwamen goed tot zijn recht! Kortom erg tevreden over de kwaliteit en de levering van Albelli.

Tip: zoek naar kortingsbonnen, die zijn er genoeg, check de site van Albelli voor verdere informatie.

 

 

Dank je voor je reactie!