Fotograferen in de dierentuin tips en trucs: Zooparc Overloon

 

Fotograferen in Zooparc Overloon, zorgt dat fotograferen iets makkelijker wordt. Benieuwd naar tips en trucs lees dan dit artikel: fotograferen in de dierentuin tips en trucs: Zooparc Overloon.

Zooparc Overloon

Zooparc Overloon zorgt dat je hand in hand kunt lopen met een pinguïn, mee kunt springen met een kangeroo en de pelikanen voelt spetteren, in Zooparc Overloon loop je namelijk door verblijven heen, zodat je een dierentuin ervaring anders beleefd. Andere dieren die je kunt fotograferen zijn witte tijgers, wilde honden en makie’s.

fotograferen in de dierentuin tips en trucs

Cheetah County in Zooparc Overloon

In Cheetah County doorkruis je via slingerende paden het hele leefgebied van de cheetahs, de snelste jagers van de wereld je kunt ze van dichtbij observeren. Geen vervelende tralies, die voor of achter je foto verschijnt, geen glas wat ervoor zorgt dat je een weerspiegeling op je foto ziet. Tips om de cheetahs goed te kunnen fotograferen, kijk naar de route’s die een cheetah loopt, veelal lopen ze volgens een vast patroon. Doordat er genoeg punten zijn vanaf waar je een foto kunt maken, kun je van de cheetahs een goede close-up maken.

Fotograferen in de dierentuin tips en trucs: Zooparc Overloon

In de afgelopen tijd heb ik een aantal blogs geschreven over fotograferen in een dierentuin: tips en trucs, voor deze blog heb ik enkele foto’s zwart/wit bewerkt. In de eerste instantie heb ik de foto’s genomen in RAW en later heb ik ze bewerkt in zwart/wit. Benieuwd naar overige tips aangaande het fotograferen in een dierentuin of naar de andere dierentuinen die deze rubriek hebben gepasseerd?

Fotograferen in Zooparc Overloon is leuk om te doen, het is een klein intiem dierentuin, je bent er binnen een paar uur uit. Verwacht geen dierentuin in het kaliber van Blijdorp etc.

fotograferen in de dierentuin tips en trucsBenieuwd naar de overige foto’? Deze zijn hier te vinden.

One Reply to “Fotograferen in de dierentuin tips en trucs: Zooparc Overloon”

  1. erg mooi die cheeta net een poes in het groot , je ma
    de cheeta stond er mooi voor, op het juist moment de foto gemaakt. je pa

Dank je voor je reactie!