...

Website in een nieuw jasje

Ja, echt waar ik heb mijn website in een nieuw jasje gestoken. Het heeft echt wel enkele uren gekost, lees dagen. Het resultaat mag er echter zijn! Een nieuwe website, een stuk interactiever (zo vind je op de pagina ‘reisbestemmingen’, een wereldmap waar je op kunt klikken). Ook qua graphics vind ik hem een stuk aangenamer.

Hij is al even getest door mijn wederhelft, en die ‘ swipte’ er door heen. Zoals dat tegenwoordig schijnbaar heet.

Ik zal je niet langer in spanning laten, neem even een kijkje op de vernieuwde website. Kom je iets tegen wat (ondanks het testen) nog niet goed werkt, laat dan even een berichtje achter.

Uiteraard ben ik ook benieuwd of je ook fijn door de website kan ‘swippen’.

 

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

13 Shares
Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

​Gratis infographic ' Dierentuinfotografie '

Share13
Pin
+1
13 Shares