...

Fotograferen in de dierentuin tips en trucs Dierenrijk Nuenen

De afgelopen tijd hebben wij diverse dierentuinen bezocht, en gechecked op fotogeniekheid. Hierover zijn diverse blogs geschreven met tips en trucs. We hadden echter nog geen abonnement en hebben deze maar snel gekocht voor diergaarde Blijdorp. Bijkomend voordeel hiervan is dat je dus ook kortingen krijgt op andere dierentuinen in Nederland. Nu wilde het geval dat wij in een Landal huisje zaten in de buurt van Nuenen alwaar dierentuin Dierenrijk is. Ben je benieuwd of deze dierentuin fotogeniek is, lees dan snel dit blog fotograferen in de dierentuin tips en trucs Dierenrijk Nuenen.

Dierenrijk Nuenendierenrijk nuenen

Dierenrijk Nuenen is een leuke kleinschalige dierentuin met verschillende speelattracties voor de kleine en wat grotere kinderen. Je begint de route aan het begin en dan kun je eigenlijk nog maar een kant op. De bordjes wijzen je de weg, langs de lepelaar, wolf, bruine beer en de ijsberen, voor een dierentuin van dit formaat zijn er veel dieren aanwezig. Meer info over Dierenrijk in Nuenen, check deze website.

Fotograferen in de dierentuin tips en trucs

dierenrijk nuenenIn Dierenrijk Nuenen kom je langs een verscheidenheid aan dieren, enkele dieren zoals de wolven en ijsberen zitten achter glas en/of tralies, echter ook veel dierenverblijven hebben deze barrière niet. Je kunt deze dieren dan ook goed op de foto zetten. Bij verscheidene dierenverblijven staat voedselautomaten waar je voor een kleine bijdrage voedsel voor de dieren uit krijgt. Je bent niet de eerste die de dieren op deze manier voert, dus de beestjes zijn erg tam… dit zorgt voor een leuk fotomoment. Zoals in elke dierentuin heb je ook bij dierenrijk voederprestaties. Het bijwonen van voederprestaties is een van de vele tips en trucs om het fotograferen in de dierentuin makkelijker te maken.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit had gehoord van Dierenrijk, het is echter een leuke kleinschalige dierentuin. Er heerst een gemoedelijke sfeer en je hebt diverse mogelijkheden om de dieren op de foto te zetten.

 

 

 

 

Dank je voor je reactie!