...
6

Geslaagd! Vakdiploma fotografie @ Da vinci college Dordrecht

Geslaagd! Vakdiploma fotografie @ Da vinci college Dordrecht

Afgelopen donderdag avond mocht ik mijn diploma ophalen voor de vakdiploma fotografie. Ik was geslaagd voor zowel de theorie als de praktijk! Ik heb de opleiding vakdiploma fotografie gevolgd aan de Da Vinci College in Dordrecht. Onder begeleiding van onze deskundige docent Rob van der Pas, heb ik mij ontwikkeld in de wereld van de fotografie.

Inhoud opleiding

Deze opleiding bestaat uit 5 onderdelen: introductie, studiofotografie, reportagefotografie, fotobewerking en speciale technieken. Gedurende de opleiding heb ik een portfolio bijgehouden aan het einde van de opleiding hebben wij deze besproken tijdens een assessment. Naast de theorie avonden, kregen we vooral veel les in de praktijk. Oefenen met de camera en in de instellingen, gevolgd door enkele workshops op een zaterdag. Dit was naast leerzaam, vooral ook gezellig. Kortom de ideale opleiding voor iemand die zich verder wil ontwikkelen in de fotografie.

De opleiding heeft mij beter leren fotograferen en mijn passie voor fotografie verder aangewakkerd.

 

 

In dit artikel staan enkele affiliatie links. Indien je iets boekt bij deze (reis)organisaties krijg ik een kleine commissie op deze boeking. Jij betaald hier niks extra voor. Wel steun je hiermee mijn blog. De (reis)organisaties die ik vermeld zijn (reis)organisaties die ik zelf ook gebruik, ik zal enkel (reis)organisaties aanraden waar ik zelf erg tevreden over ben.

0 Shares
Manon Ruitenberg- de Zeeuw
 

Manon Ruitenberg, een jonge dame die gek is op het ontdekken van andere culturen en gewoontes. Ze reist er op los. Een van de dingen die mee gaat op vakantie is haar camera. Ze houdt je regelmatig op de hoogte van de nieuwste reis- en fotografietips.

Click Here to Leave a Comment Below 6 comments

​Gratis infographic ' Dierentuinfotografie '

Share
Pin
+1
0 Shares